dinsdag 22 juli 2014

WhatsApp Messenger downloaden

WhatsApp is, zoals ze het zelf uitleggen, een cross-platform mobiele berichten app. Tja, dit zegt natuurlijk nog niet veel dus we zullen het even in duidelijke taal uitleggen. WhatsApp is een berichtenservice die gebruik maakt van je internetverbinding. Of dit nu Wifi is of je 3G/4G netwerk dat maakt niet uit. Het fijne aan WhatsApp Messenger is dat je berichten uit kunt wisselen met iedereen. Of diegene nou een iPhone, een BlackBerry, een Windows Phone, een Android toestel of een Nokia heeft dat heeft geen invloed. WhatsApp is namelijk beschikbaar voor alle toestellen die net genoemd zijn. Niet alleen teksten maar ook afbeeldingen, video’s en geluidsopnamen kunnen onbeperkt gestuurd worden.

WhatsApp Messenger bied je ook de mogelijkheid om groepen aan te maken. Je hebt hierbij de keuze om een groep aan te maken waarin iedereen met elkaar kan praten of een zendlijst met personen die jij allemaal een WhatsApp bericht stuurt en die jou allemaal individueel antwoorden. Dit is heel makkelijk om een mededeling of bijvoorbeeld een uitnodiging te versturen.

Er is aangekondigd dat eind 2014 de mogelijkheid beschikbaar komt om gratis met elkaar te bellen. Wil je dat nu ook al, dan kun je daar natuurlijk Skype voor gebruiken.